Met ons kennismaken?

Plan een afspraak

Zoeken

De heer mr. M.J. (Martin) Blokzijl is advocaat sinds 1990 en lid van de Raad van Orde (voorheen de Raad van Toezicht) van Noord-Nederland.

Hij heeft meer dan twintig jaren ervaring in adviseren en procederen op het gebied van Ondernemingsrecht, Arbeidsrecht en Contractenrecht.

Mevrouw mr. W. (Wendy) Wallinga is sinds 2014 werkzaam als civiel-rechtelijk advocaat. Wendy heeft na het afronden van haar studie een aantal jaren als rechtsbijstandsjurist voor een verzekeraar gewerkt. In 2014 heeft ze de overstap gemaakt naar de advocatuur. 

Marijke Westra is sinds januari 2008 verbonden aan het kantoor en werkt sindsdien als vaste secretaresse voor Martin Blokzijl.

Na haar studie Engelse Taal- en letterkunde aan de Rijksuniversiteit Groningen heeft zij nu haar plaats gevonden in de advocatuur.

Kim van der Es is vanaf 1 januari 2016 als juridisch medewerker verbonden aan het kantoor. Kim heeft daarnaast de nodige ervaring opgedaan in verschillende horecazaken, die zij zelfstandig heeft geleid. Op kantoor is zij de 'manager-van-alles' en is zij het aanspraakpunt voor vele juridische, maar ook niet juridische vragen van clienten.

Ons motto

U heeft een vraag, wij het antwoord. Bel ons en ervaar het zelf; het verplicht u tot niets.

Help mij verder!

Contact

Blokzijl Advocaten

Lopende Diep Noordzijde 1
9712 NV Groningen

050 - 311 30 01
050 - 311 30 13
info@blokzijladvocaten.nl