Met ons kennismaken?

Plan een afspraak

Mededeling bereikbaarheid i.v.m. het Coronavirus

Beste relatie,

In verband met de veiligheid en gezondheid van ons personeel en ter voorkoming van verdere verspreiding van het Coronavirus is het kantoor Blokzijl Advocaat tot nader orde voor bezoek gesloten. Wij werken vanuit huis.

Afspraken met cliënten worden verplaatst naar een later moment of worden indien noodzakelijk op afstand c.q. telefonisch uitgevoerd. Vorenstaande betekent ook dat brieven helaas met vertraging zullen worden gelezen en beantwoord. Daarvoor vragen wij uw begrip.

We zijn zowel per mail als telefonisch bereikbaar. U kunt hiervoor ons algemene telefoonnummer gebruiken +31 (0)50 3113 001 of ons mailen op info@blokzijladvocaten.nl

Zodra er wijzigingen zijn ten aanzien van bovenstaande, laten we dat via de website weten. 

Met hartelijke groet,
Mr. M.J. (Martin) Blokzijl

Zoeken

Disclaimer

Ondanks de zorg die aan de inhoud van deze website is besteed is het mogelijk dat informatie geheel of gedeeltelijk onjuist is. Elke aansprakelijkheid voor directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die op enige wijze verband houdt met het gebruik van de op deze website weergegeven informatie dan wel met de eventuele onmogelijkheid om deze website te kunnen raadplegen, wordt uitdrukkelijk uitgesloten. Wijzigingen in de inhoud van deze website kunnen te allen tijde en zonder voorafgaande kennisgeving worden doorgevoerd. Het is niet toegestaan enige content van deze website geheel of gedeeltelijk te publiceren dan wel te verveelvoudigen, op welke wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de besloten vennootschap Blokzijl Advocaten B.V.

Ons motto

U heeft een vraag, wij het antwoord. Bel ons en ervaar het zelf; het verplicht u tot niets.

Help mij verder!

Contact

Blokzijl Advocaat

Lopende Diep Noordzijde 1
9712 NV Groningen

050 - 311 30 01
050 - 311 30 13
info@blokzijladvocaten.nl