Met ons kennismaken?

Plan een afspraak

Mededeling bereikbaarheid i.v.m. het Coronavirus

Beste relatie,

In verband met de veiligheid en gezondheid van ons personeel en ter voorkoming van verdere verspreiding van het Coronavirus is het kantoor Blokzijl Advocaat tot nader orde voor bezoek gesloten. Wij werken vanuit huis.

Afspraken met cliënten worden verplaatst naar een later moment of worden indien noodzakelijk op afstand c.q. telefonisch uitgevoerd. Vorenstaande betekent ook dat brieven helaas met vertraging zullen worden gelezen en beantwoord. Daarvoor vragen wij uw begrip.

We zijn zowel per mail als telefonisch bereikbaar. U kunt hiervoor ons algemene telefoonnummer gebruiken +31 (0)50 3113 001 of ons mailen op info@blokzijladvocaten.nl

Zodra er wijzigingen zijn ten aanzien van bovenstaande, laten we dat via de website weten. 

Met hartelijke groet,
Mr. M.J. (Martin) Blokzijl

Zoeken

Rechtsgebieden

Blokzijl Advocaten biedt specialistische kennis op meerdere rechtsgebieden:

Onder het contractenrecht vallen verschillende rechtsgebieden. In het bijzonder onderscheidt Blokzijl Advocaat zich in haar rechtshulp voor het midden- en kleinbedrijf. Ook het personen- en familierecht omvat vele verschillende rechtsvragen. Zo kunnen er zich bijvoorbeeld vragen voordoen op het gebied van alimentatie, omgang, gezag, erkenning, adoptie, boedelscheiding, afwikkeling huwelijkse voorwaarden, ontbinding samenlevingsovereenkomst, enzovoorts. De specialisten van Blokzijl Advocaat zijn bij uitstek geschikt voor de beantwoording van al uw vragen.

Voor andere onderwerpen op het gebied van rechtshulp kun u natuurlijk bij Blokzijl Advocaat terecht. Mochten wij u niet bij uw rechtsvraag kunnen helpen, zullen wij u altijd doorverwijzen naar een gedegen specialist op het door u gewenste rechtsgebied.

Ons motto

U heeft een vraag, wij het antwoord. Bel ons en ervaar het zelf; het verplicht u tot niets.

Help mij verder!

Contact

Blokzijl Advocaat

Lopende Diep Noordzijde 1
9712 NV Groningen

050 - 311 30 01
050 - 311 30 13
info@blokzijladvocaten.nl