Met ons kennismaken?

Plan een afspraak

Zoeken

Arbeidsrecht

Arbeidsrecht is één van onze specialiteiten. Het is een rechtsgebied waar veel en vaak advies over wordt gevraagd. Vaak gaat het dan over een discussie tussen werkgever en werknemer die soms uitmondt in een arbeidsconflict: het niet betalen van overuren of de geldigheid van een non-concurrentiebeding. Of soms alleen maar een vraag over de juistheid van een vaststellingsovereenkomst: ontvangt u wel de juiste transitievergoeding.

U bent bij ons aan het juiste adres, indien u hier advies over wenst. Wij hebben al vele clienten, werkgever of werknemer hierin geadviseerd en in procedures bijgestaan.

Op internet vindt u vele kantoren en juristen die zich profileren als 'de beste adviseur'. Als u door de bomen het bos niet meer ziet, bel ons en wij geven u objectief advies wat u het beste kunt doen.

Mr. Marlet Bron is cum laude geslaagd voor de Grotius Opleiding Arbeidsrecht. Zij kan zich met recht specialist arbeidsrecht noemen. Zij is in staat u in korte tijd antwoord te geven op al uw arbeidsrechtvragen en zonodig een gedegen advies te geven.

Ook mr. M.J.Blokzijl heeft veel ervaring in het arbeidsrecht. Zo heeft hij diverse clienten met succes bijgestaan in lastige procedures. zie bijv. :http://deeplink.rechtspraak.nl/uitspraak?id=ECLI:NL:RBZLY:2012:BY0583

Marlet Bron is te bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Martin Blokzijl is te bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Ons motto

U heeft een vraag, wij het antwoord. Bel ons en ervaar het zelf; het verplicht u tot niets.

Help mij verder!

Contact

Blokzijl Advocaten

Lopende Diep Noordzijde 1
9712 NV Groningen

050 - 311 30 01
050 - 311 30 13
info@blokzijladvocaten.nl