Met ons kennismaken?

Plan een afspraak

Mededeling bereikbaarheid i.v.m. het Coronavirus

Beste relatie,

In verband met de veiligheid en gezondheid van ons personeel en ter voorkoming van verdere verspreiding van het Coronavirus is het kantoor Blokzijl Advocaat tot nader orde voor bezoek gesloten. Wij werken vanuit huis.

Afspraken met cliënten worden verplaatst naar een later moment of worden indien noodzakelijk op afstand c.q. telefonisch uitgevoerd. Vorenstaande betekent ook dat brieven helaas met vertraging zullen worden gelezen en beantwoord. Daarvoor vragen wij uw begrip.

We zijn zowel per mail als telefonisch bereikbaar. U kunt hiervoor ons algemene telefoonnummer gebruiken +31 (0)50 3113 001 of ons mailen op info@blokzijladvocaten.nl

Zodra er wijzigingen zijn ten aanzien van bovenstaande, laten we dat via de website weten. 

Met hartelijke groet,
Mr. M.J. (Martin) Blokzijl

Zoeken

Beslag- en executierecht

Onder Beslag- en Executierecht vallen al die rechtsbetrekkingen die te maken hebben met het tenuitvoerleggen van een uitspraak van de rechter (een vonnis of een beschikking).

Onze advocaten hebben regelmatig te maken met beslaglegging, hetzij om een beslag opgeheven te krijgen, hetzij om beslag te doen leggen op (bijvoorbeeld) een bankrekening of een huis dat verkocht dreigt te worden. Wilt u beslag laten leggen, omdat een waardeobject dreigt te worden vervreemd of verduisterd, en u wilt dat voorkomen, neem dan contact op met één van onze advocaten. Zij kunnen voor u op de kortst mogelijke termijn advies geven, en zonodig een verzoek beslaglegging opstellen, opdat er beslag kan worden gelegd.

Indien u hier meer over wilt weten, neem gerust contact met ons op. Een telefoongesprek verplicht u tot niets. Zie voor verdere informatie ook onze website

Zie voor verdere informatie onze site beslagleggen.nl

Ons motto

U heeft een vraag, wij het antwoord. Bel ons en ervaar het zelf; het verplicht u tot niets.

Help mij verder!

Contact

Blokzijl Advocaat

Lopende Diep Noordzijde 1
9712 NV Groningen

050 - 311 30 01
050 - 311 30 13
info@blokzijladvocaten.nl