Met ons kennismaken?

Plan een afspraak

Mededeling bereikbaarheid i.v.m. het Coronavirus

Beste relatie,

In verband met de veiligheid en gezondheid van ons personeel en ter voorkoming van verdere verspreiding van het Coronavirus is het kantoor Blokzijl Advocaat tot nader orde voor bezoek gesloten. Wij werken vanuit huis.

Afspraken met cliënten worden verplaatst naar een later moment of worden indien noodzakelijk op afstand c.q. telefonisch uitgevoerd. Vorenstaande betekent ook dat brieven helaas met vertraging zullen worden gelezen en beantwoord. Daarvoor vragen wij uw begrip.

We zijn zowel per mail als telefonisch bereikbaar. U kunt hiervoor ons algemene telefoonnummer gebruiken +31 (0)50 3113 001 of ons mailen op info@blokzijladvocaten.nl

Zodra er wijzigingen zijn ten aanzien van bovenstaande, laten we dat via de website weten. 

Met hartelijke groet,
Mr. M.J. (Martin) Blokzijl

Zoeken

Arbeidsrecht

Arbeidsrecht is één van onze specialiteiten. Het is een rechtsgebied waar veel en vaak advies over wordt gevraagd. Vaak gaat het dan over een discussie tussen werkgever en werknemer die soms uitmondt in een arbeidsconflict: het niet betalen van overuren of de geldigheid van een non-concurrentiebeding. Of soms alleen maar een vraag over de juistheid van een vaststellingsovereenkomst: ontvangt u wel de juiste transitievergoeding.

U bent bij ons aan het juiste adres, indien u hier advies over wenst. Wij hebben al vele clienten, werkgever of werknemer hierin geadviseerd en in procedures bijgestaan.

Op internet vindt u vele kantoren en juristen die zich profileren als 'de beste adviseur'. Als u door de bomen het bos niet meer ziet, bel ons en wij geven u objectief advies wat u het beste kunt doen.

Mr. M.J.Blokzijl heeft diverse clienten met succes bijgestaan in lastige procedures. zie bijv. :http://deeplink.rechtspraak.nl/uitspraak?id=ECLI:NL:RBZLY:2012:BY0583

 

Ons motto

U heeft een vraag, wij het antwoord. Bel ons en ervaar het zelf; het verplicht u tot niets.

Help mij verder!

Contact

Blokzijl Advocaat

Lopende Diep Noordzijde 1
9712 NV Groningen

050 - 311 30 01
050 - 311 30 13
info@blokzijladvocaten.nl