Met ons kennismaken?

Plan een afspraak

Mededeling bereikbaarheid i.v.m. het Coronavirus

Beste relatie,

In verband met de veiligheid en gezondheid van ons personeel en ter voorkoming van verdere verspreiding van het Coronavirus is het kantoor Blokzijl Advocaat tot nader orde voor bezoek gesloten. Wij werken vanuit huis.

Afspraken met cliënten worden verplaatst naar een later moment of worden indien noodzakelijk op afstand c.q. telefonisch uitgevoerd. Vorenstaande betekent ook dat brieven helaas met vertraging zullen worden gelezen en beantwoord. Daarvoor vragen wij uw begrip.

We zijn zowel per mail als telefonisch bereikbaar. U kunt hiervoor ons algemene telefoonnummer gebruiken +31 (0)50 3113 001 of ons mailen op info@blokzijladvocaten.nl

Zodra er wijzigingen zijn ten aanzien van bovenstaande, laten we dat via de website weten. 

Met hartelijke groet,
Mr. M.J. (Martin) Blokzijl

Zoeken

Echtscheidingsrecht

Echtscheiden

Indien u overweegt te gaan scheiden, komt er veel op u af. De belangrijkste vraag is, wat moet u doen en waar moet u aan denken. Hoe gaat het met de financiën als u uit elkaar gaat. Bij het nemen van de juiste beslissing kunt u bij ons terecht. Wij inventariseren wat er moet worden gedaan.

Indien een echtscheidingsprocedure moet worden gevoerd, zullen wij dat niet voor u doen. Wij zullen u dan doorverwijzen naar een bekwaam advocaat, van wie wij weten dat die uw belangen op dit precaire gebied goed zal behartigen.

Met ons onafhankelijk en objectief advies, weet u waar u aan toe bent, en wie u het beste met uw rechtsvraag moet benaderen. 

Ons motto

U heeft een vraag, wij het antwoord. Bel ons en ervaar het zelf; het verplicht u tot niets.

Help mij verder!

Contact

Blokzijl Advocaat

Lopende Diep Noordzijde 1
9712 NV Groningen

050 - 311 30 01
050 - 311 30 13
info@blokzijladvocaten.nl