Met ons kennismaken?

Plan een afspraak

Zoeken

Personen- en familierecht

Het personen- en familierecht is het onderdeel van het burgerlijk recht dat zich bezighoudt met afstamming, geboorte, huwelijk en echtscheiding en andere zaken in verband met de hoedanigheid, familiebetrekkingen en bevoegdheden van personen.

Echtscheidingsrecht

Indien u overweegt te gaan scheiden, komt er veel op u af. De belangrijkste vraag is, wat moet u doen en waar moet u aan denken? Voor advies bij het nemen van de juiste beslissing kunt u bij ons terecht. Wij inventariseren wat er moet worden gedaan. Indien nodig zullen wij u doorverwijzen naar een advocaat die gespecialiseerd is op dit rechtsgebied.

Erfrecht

Het erfrecht vormt het geheel van wettelijke bepalingen die de overgang van het vermogen van een overleden persoon op één of meer andere natuurlijke personen en/of rechtspersonen regelen. Heeft u een vraag? Het erfrecht regelt wie de erfgenamen zijn van een overledene en waar zij recht op hebben. Een overlijden is zeer ingrijpend en een conflict omtrent de erfenis maakt het er niet beter op. Wij adviseren u om zo snel mogelijk juridisch advies in te winnen wanneer een conflict dreigt. Zo voorkomt u verdere escalatie en bevordert u de afwikkeling. Neem vrijblijvend contact op met Blokzijl Advocaten.

Ons motto

U heeft een vraag, wij het antwoord. Bel ons en ervaar het zelf; het verplicht u tot niets.

Help mij verder!

Contact

Blokzijl Advocaten

Lopende Diep Noordzijde 1
9712 NV Groningen

050 - 311 30 01
050 - 311 30 13
info@blokzijladvocaten.nl