Met ons kennismaken?

Plan een afspraak

Mededeling bereikbaarheid i.v.m. het Coronavirus

Beste relatie,

In verband met de veiligheid en gezondheid van ons personeel en ter voorkoming van verdere verspreiding van het Coronavirus is het kantoor Blokzijl Advocaten tot nader orde voor bezoek gesloten. Wij werken vanuit huis.

Afspraken met clienten worden verplaatst naar een later moment of worden indien noodzakelijk op afstand c.q. telefonisch uitgevoerd. Vorenstaande betekent ook dat brieven helaas met vertraging zullen worden gelezen en beantwoord. Daarvoor vragen wij uw begrip.

We zijn zowel per mail als telefonisch bereikbaar. U kunt hiervoor ons algemene telefoonnummer gebruiken +31 (0)50 3113 001 of ons mailen op info@blokzijladvocaten.nl

Zodra er wijzigingen zijn ten aanzien van bovenstaande, laten we dat via de website weten. 

Met hartelijke groet,
Mr. M.J. (Martin) Blokzijl

Zoeken

Strafrecht

Wordt u verdacht van een strafbaar feit? In dat geval is het van groot belang om direct rechtsbijstand te krijgen van een deskundig advocaat. Iedereen heeft het recht op een goede verdediging. Met onze jarenlange ervaring, ook op het gebied van strafzaken, kunt u verzekerd zijn van gedegen advies en bijstand.

Lees - ter leering ende vermaeck - twee voorbeelden van door ons met succes gevoerde strafzaken :

Zie o.a. http://coenvanuhm.blogspot.nl/search?q=schoolplein of http://www.sikkom.nl/rechter-boete-voor-moti-is-onrechtmatig

Vooral de zaak 'verboden toegang op het schoolplein', prachtig beschreven door zowel Coen van Uhm (vader van de verdachte) als Rob Zijlstra (rechtbank journalist) is een voorbeeld van lange adem, maar ook dat recht - ondanks de geringe 'waarde van de zaak' - niet altijd even eenvoudig is. Het is het kenmerk van onze advocaten: vasthouden en geloof in een goede afloop.

Ingevorderd rijbewijs

Is uw rijbewijs ingevorderd door de politie? Blokzijl Advocaten kan u helpen uw rijbewijs snel terug te krijgen, door het opstellen van een bezwaarschrift en u bij te staan tijdens een eventuele zitting. Mede omdat ons kantoor zich naast de rechtbank bevindt, is de tijdsinvestering laag, en zijn de kosten voor deze bijstand te overzien. Daarnaast kunnen onze advocaten u adviseren over het al dan niet accepteren van een aanbod van het Openbaar Ministerie. Blokzijl Advocaten biedt hulp bij zowel een ingevorderd rijbewijs door overschrijding van de maximum snelheid, alcohol in het verkeer of bij invordering door gebruik van drugs of medicijnen in het verkeer.

Neem direct contact op en krijg uw ingevorderde rijbewijs snel terug. Tijdens een gratis telefonisch adviesgesprek leggen wij u precies uit hoe de procedure verloopt en welke kosten dit met zich mee brengt.

Neem contact op met

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ons motto

U heeft een vraag, wij het antwoord. Bel ons en ervaar het zelf; het verplicht u tot niets.

Help mij verder!

Contact

Blokzijl Advocaten

Lopende Diep Noordzijde 1
9712 NV Groningen

050 - 311 30 01
050 - 311 30 13
info@blokzijladvocaten.nl