Met ons kennismaken?

Plan een afspraak

Zoeken

Vastgoedrecht

Bij vastgoedrecht moet u denken aan koop/verkoop van onroerende zaken (huizen, grond), en (bedrijfs)huurovereenkomsten.

Bij de aankoop (of verkoop) van een huis gaat het soms fout. Er worden na de transactie gebreken geconstateerd waarvan u zich afvraagt of die niet gemeld hadden moeten worden bij de koop. Zijn het dan zogenaamde verborgen gebreken of zijn het kenbare gebreken, die u niet heeft gezien? Maar meer van belang, wie draait er voor de schade op? Wij kunnen u uitstekend bijstaand daarin.

Over deze materie heeft Blokzijl Advocaten reeds vele rechtszaken gevoerd, en we kunnen met recht spreken over spcialistische kennis van zaken.

Ook op het gebied van grondtransacties heeft Blokzijl Advocaten veel ervaring. Meerdere procedures zijn gevoerd tegen projectontwikkelaars, die (soms onnodig) ingewikkelde contracten gebruiken. Indien u niet thuis bent in de materie, leest u snel over bepalingen heen, die later grote (financiële) gevolgen kunnen hebben. Laat u daarom tijdig voorlichten.

Ook indien u advies wenst over een (bedrijfs)huurovereenkomst, kunt u ons altijd vrijblijvend bellen. Wij staan u graag te woord.

 

Ons motto

U heeft een vraag, wij het antwoord. Bel ons en ervaar het zelf; het verplicht u tot niets.

Help mij verder!

Contact

Blokzijl Advocaat

Heresingel 4
9711 ES Groningen

050 - 311 30 01
info@blokzijladvocaten.nl