Met ons kennismaken?

Plan een afspraak

Mededeling bereikbaarheid i.v.m. het Coronavirus

Beste relatie,

In verband met de veiligheid en gezondheid van ons personeel en ter voorkoming van verdere verspreiding van het Coronavirus is het kantoor Blokzijl Advocaat tot nader orde voor bezoek gesloten. Wij werken vanuit huis.

Afspraken met cliënten worden verplaatst naar een later moment of worden indien noodzakelijk op afstand c.q. telefonisch uitgevoerd. Vorenstaande betekent ook dat brieven helaas met vertraging zullen worden gelezen en beantwoord. Daarvoor vragen wij uw begrip.

We zijn zowel per mail als telefonisch bereikbaar. U kunt hiervoor ons algemene telefoonnummer gebruiken +31 (0)50 3113 001 of ons mailen op info@blokzijladvocaten.nl

Zodra er wijzigingen zijn ten aanzien van bovenstaande, laten we dat via de website weten. 

Met hartelijke groet,
Mr. M.J. (Martin) Blokzijl

Zoeken

Vastgoedrecht

Bij vastgoedrecht moet u denken aan koop/verkoop van onroerende zaken (huizen, grond), en (bedrijfs)huurovereenkomsten.

Bij de aankoop (of verkoop) van een huis gaat het soms fout. Er worden na de transactie gebreken geconstateerd waarvan u zich afvraagt of die niet gemeld hadden moeten worden bij de koop. Zijn het dan zogenaamde verborgen gebreken of zijn het kenbare gebreken, die u niet heeft gezien? Maar meer van belang, wie draait er voor de schade op? Wij kunnen u uitstekend bijstaand daarin.

Over deze materie heeft Blokzijl Advocaten reeds vele rechtszaken gevoerd, en we kunnen met recht spreken over spcialistische kennis van zaken.

Ook op het gebied van grondtransacties heeft Blokzijl Advocaten veel ervaring. Meerdere procedures zijn gevoerd tegen projectontwikkelaars, die (soms onnodig) ingewikkelde contracten gebruiken. Indien u niet thuis bent in de materie, leest u snel over bepalingen heen, die later grote (financiële) gevolgen kunnen hebben. Laat u daarom tijdig voorlichten.

Ook indien u advies wenst over een (bedrijfs)huurovereenkomst, kunt u ons altijd vrijblijvend bellen. Wij staan u graag te woord.

 

Ons motto

U heeft een vraag, wij het antwoord. Bel ons en ervaar het zelf; het verplicht u tot niets.

Help mij verder!

Contact

Blokzijl Advocaat

Lopende Diep Noordzijde 1
9712 NV Groningen

050 - 311 30 01
050 - 311 30 13
info@blokzijladvocaten.nl