Met ons kennismaken?

Plan een afspraak

Mededeling bereikbaarheid i.v.m. het Coronavirus

Beste relatie,

In verband met de veiligheid en gezondheid van ons personeel en ter voorkoming van verdere verspreiding van het Coronavirus is het kantoor Blokzijl Advocaten tot nader orde voor bezoek gesloten. Wij werken vanuit huis.

Afspraken met clienten worden verplaatst naar een later moment of worden indien noodzakelijk op afstand c.q. telefonisch uitgevoerd. Vorenstaande betekent ook dat brieven helaas met vertraging zullen worden gelezen en beantwoord. Daarvoor vragen wij uw begrip.

We zijn zowel per mail als telefonisch bereikbaar. U kunt hiervoor ons algemene telefoonnummer gebruiken +31 (0)50 3113 001 of ons mailen op info@blokzijladvocaten.nl

Zodra er wijzigingen zijn ten aanzien van bovenstaande, laten we dat via de website weten. 

Met hartelijke groet,
Mr. M.J. (Martin) Blokzijl

Zoeken

De heer mr. M.J. (Martin) Blokzijl is advocaat sinds 1990 en oud-lid van de Raad van Orde (voorheen de Raad van Toezicht) van de Nederlandse Orde van Advocaten in Noord-Nederland.

Zijn specialisaties zijn, naast ruime ervaring in procesvoering: het recht met betrekking tot contracten (maatschap / VOF), vastgoed, aansprakelijkheid, beslag en executie.

In het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten zijn de volgende rechtsgebieden geregistreerd: 

- Burgerlijk procesrecht

- Huurrecht

- Ondernemingsrecht

- Vastgoedrecht

Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied. 

 

Marijke Westra is sinds januari 2008 verbonden aan het kantoor en werkt sindsdien als vaste secretaresse voor Martin Blokzijl.

Na haar studie Engelse Taal- en letterkunde aan de Rijksuniversiteit Groningen heeft zij nu haar plaats gevonden in de advocatuur.

Mr. dr. A. (Annelies) Schwartz is in 1995 afgestudeerd aan de Faculteit der Rechtsgeleerdheid van de Rijksuniversiteit Groningen. Daar heeft zij als docent Recht gewerkt en is vervolgens gepromoveerd in het bestuursrecht. Na haar studie heeft zij een geruime tijd als bedrijfsjurist gewerkt, en tevens als juridisch beleidsmedewerker bij diverse gemeenten. Voordat zij in 2012 advocaat werd, werkte zij als gerechtsauditeur / rechter–plaatsvervanger bij de rechtbank in Leeuwarden en als universitair hoofddocent Algemene Rechtswetenschappen aan de juridische faculteit van de Universiteit van Aruba.

In het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten zijn voor mr. dr. Schwartz de volgende rechtsgebieden geregistreerd: 

- Bestuursrecht

- Ruimtelijke Ordeningsrecht

- Handhavingsrecht

Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied. 

Ons motto

U heeft een vraag, wij het antwoord. Bel ons en ervaar het zelf; het verplicht u tot niets.

Help mij verder!

Contact

Blokzijl Advocaten

Lopende Diep Noordzijde 1
9712 NV Groningen

050 - 311 30 01
050 - 311 30 13
info@blokzijladvocaten.nl