Met ons kennismaken?

Plan een afspraak

Zoeken

De heer mr. M.J. (Martin) Blokzijl is advocaat sinds 1990 en oud-lid van de Raad van Orde (voorheen de Raad van Toezicht) van Noord-Nederland.

Hij heeft bijna 30 jaar ervaring in adviseren en procederen op het gebied van Ondernemingsrecht, Arbeidsrecht en Contractenrecht.

mr. W. (Wendy) Wallinga heeft na haar studie Nederlands Recht aan de Rijksuniversiteit Groningen een procespraktijk opgebouwd bij één van de grootse verzekeraars van Nederland. Hier heeft zij ruime ervaring opgedaan op het gebied van adviseren en procederen in een privaatrechtelijke praktijk, met de nadruk op aansprakelijkheidsrecht, contractenrecht en vastgoedrecht.

Kim van der Es is vanaf 1 januari 2016 als juridisch medewerker verbonden aan het kantoor. Kim heeft daarnaast de nodige ervaring opgedaan in verschillende horecazaken, die zij zelfstandig heeft geleid. Op kantoor is zij de 'manager-van-alles' en is zij het aanspraakpunt voor vele juridische, maar ook niet juridische vragen van clienten.

Marijke Westra is sinds januari 2008 verbonden aan het kantoor en werkt sindsdien als vaste secretaresse voor Martin Blokzijl.

Na haar studie Engelse Taal- en letterkunde aan de Rijksuniversiteit Groningen heeft zij nu haar plaats gevonden in de advocatuur.

Mr. dr. A. (Annelies) Schwartz is in 1995 afgestudeerd aan de Faculteit der Rechtsgeleerdheid van de Rijksuniversiteit Groningen. Daar heeft zij als docent Recht gewerkt en is vervolgens gepromoveerd in het bestuursrecht. Na haar studie heeft zij een geruime tijd als bedrijfsjurist gewerkt, en tevens als juridisch beleidsmedewerker bij diverse gemeenten. Voordat zij in 2012 advocaat werd, werkte zij als gerechtsauditeur / rechter–plaatsvervanger bij de rechtbank in Leeuwarden en als universitair hoofddocent Algemene Rechtswetenschappen aan de juridische faculteit van de Universiteit van Aruba.

Janneke van Essen is sinds oktober 2018 verbonden aan het kantoor en werkt sinsdien als juridisch secretaresse. 

Ons motto

U heeft een vraag, wij het antwoord. Bel ons en ervaar het zelf; het verplicht u tot niets.

Help mij verder!

Contact

Blokzijl Advocaten

Lopende Diep Noordzijde 1
9712 NV Groningen

050 - 311 30 01
050 - 311 30 13
info@blokzijladvocaten.nl