Met ons kennismaken?

Plan een afspraak

Zoeken

De heer mr. M.J. (Martin) Blokzijl is advocaat sinds 1990 en lid van de Raad van Orde (voorheen de Raad van Toezicht) van Noord-Nederland.

Hij heeft meer dan twintig jaren ervaring in adviseren en procederen op het gebied van Ondernemingsrecht, Arbeidsrecht en Contractenrecht.

mr. W. (Wendy) Wallinga heeft na haar studie Nederlands Recht aan de Rijksuniversiteit Groningen een procespraktijk opgebouwd bij één van de grootse verzekeraars van Nederland. Hier heeft zij ruime ervaring opgedaan op het gebied van adviseren en procederen in een privaatrechtelijke praktijk, met de nadruk op aansprakelijkheidsrecht, contractenrecht en vastgoedrecht.

mr. D. (Douwe) Koekkoek heeft Nederlands recht gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij heeft ruime ervaring in adviseren en procederen op het gebied van onder andere arbeidsrecht, contractenrecht en vastgoedrecht. Daarnaast heeft hij een groot aantal Groningers geholpen bij het verhalen van aardbevingsschade op de NAM.

Marijke Westra is sinds januari 2008 verbonden aan het kantoor en werkt sindsdien als vaste secretaresse voor Martin Blokzijl.

Na haar studie Engelse Taal- en letterkunde aan de Rijksuniversiteit Groningen heeft zij nu haar plaats gevonden in de advocatuur.

Kim van der Es is vanaf 1 januari 2016 als juridisch medewerker verbonden aan het kantoor. Kim heeft daarnaast de nodige ervaring opgedaan in verschillende horecazaken, die zij zelfstandig heeft geleid. Op kantoor is zij de 'manager-van-alles' en is zij het aanspraakpunt voor vele juridische, maar ook niet juridische vragen van clienten.

Ons motto

U heeft een vraag, wij het antwoord. Bel ons en ervaar het zelf; het verplicht u tot niets.

Help mij verder!

Contact

Blokzijl Advocaten

Lopende Diep Noordzijde 1
9712 NV Groningen

050 - 311 30 01
050 - 311 30 13
info@blokzijladvocaten.nl