Van 4 juni t/m 11 juni is ZIGGO bezig met werkzaamheden waardoor wij via email niet (of minder goed) bereikbaar zijn. U kunt ons bereiken via telefoonnummer 050-3113001

Met ons kennismaken?

Plan een afspraak

Zoeken

mr. dr. A. (Annelies) Schwartz

Mr. dr. A. (Annelies) Schwartz is in 1995 afgestudeerd aan de Faculteit der Rechtsgeleerdheid van de Rijksuniversiteit Groningen. Daar heeft zij als docent Recht gewerkt en is vervolgens gepromoveerd in het bestuursrecht. Na haar studie heeft zij een geruime tijd als bedrijfsjurist gewerkt, en tevens als juridisch beleidsmedewerker bij diverse gemeenten. Voordat zij in 2012 advocaat werd, werkte zij als gerechtsauditeur / rechter–plaatsvervanger bij de rechtbank in Leeuwarden en als universitair hoofddocent Algemene Rechtswetenschappen aan de juridische faculteit van de Universiteit van Aruba.

Annelies is een scherp en kundig advocaat, gespecialiseerd in het bestuursrecht, vastgoed- en bouwrecht en het huurrecht. Zij heeft specifieke juridische kennis van het ruimtelijke ordenings-, milieu- en handhavingsrecht, maar is ook thuis in juridische vraagstukken rondom de koop en verkoop van onroerende zaken en het huurrecht. Zij communiceert helder en duidelijk en is efficiënt. Haar doel is voor u het maximaal haalbare te realiseren. Het liefst in harmonie met de wederpartij, maar als het niet anders kan, via de rechter.

Ons motto

U heeft een vraag, wij het antwoord. Bel ons en ervaar het zelf; het verplicht u tot niets.

Help mij verder!

Contact

Blokzijl Advocaten

Lopende Diep Noordzijde 1
9712 NV Groningen

050 - 311 30 01
050 - 311 30 13
info@blokzijladvocaten.nl